Atelier/Winkel

You are here

Omwille van de huidige crisis zijn de openingsuren gewijzigd. De winkel zal vanaf nu open zijn op woe, vrij en zaterdag. Er zijn 3 opties:

Optie 1:

Zonder afspraak kan je terecht op woensdag en vrijdag van 10 tot 13u en zaterdag van 10 tot 11u. Hou er rekening mee dat er maar 2 personen tegelijk binnen mogen en het dus kan zijn dat je moet wachten. uitgebreid kiezen of maatwerk bespreken liefst niet op deze momenten. ik wil vermijden dat mensen lang moeten wachten.

Optie 2:

Wil je rustig kiezen in de winkel of maatwerk bespreken? maak dan op onderstaande link je reservatie. Je kan een tijdsblok van 20 minuten reserveren, denk je meer tijd nodig te hebben, reserveer dan 2 aaneensluitende blokken. Er mogen dus 2 personen tegelijk binnen (exclusief kinderen -12 jaar) dit wil zeggen dat als je met 2 personen samen komt er niemand anders op dat tijdsblok mag komen. Duid dus zeker aan of je alleen of met 2 personen komt.

Maak hier een reservatie

Bij elk van deze 2 opties moeten er bepaalde regels nageleefd worden: maximum 2 personen tegelijk binnen. Zowel buiten als binnen voldoende afstand bewaren. Mondmasker opzetten. Handen ontsmetten bij het binnenkomen. Ben je ziek? kom dan aub niet

Optie 3:

je bestelling laten verzenden. Op Facebook en instagram staat een behoorlijk aanbod aan juwelen die je via een berichtje kan bestellen en thuis laten bezorgen voor 4euro verzendingskosten.

Ik kijk er alvast naar uit om iedereen terug te zien!

X Lynn

Lilli Vanilli
Verbindingsstraat 34,
2540 Hove

lillivanilli@ymail.com